Praktisch

Abonnement

Een abonnement is de voordeligste manier om van ons aanbod te genieten. Het bestaat uit minstens zes voorstellingen. In de abonnementsformule kan je al een voorstelling meepikken vanaf 10 euro! Alle voorstellingen kunnen in het abonnement opgenomen worden. Belangrijk! Plan je voorstellingen goed in, want eens je abonnement verwerkt is, kun je geen tickets meer verkrijgen aan abonnementsprijs.

Koop je abonnement online

Koop je abonnement online via de webshop en kies zelf je zitplaatsen. Hou je identiteitskaart en je bankkaart (met bakje) klaar. Online je abonnement kopen, biedt heel wat voordelen: je kiest zelf je plaatsje en je abonnement wordt meteen verwerkt.

Lukt het niet om je abonnement online te kopen? Bekijk de handleiding.
Je kunt ook bellen naar 050 636 600. De medewerkers van het cultuurcentrum helpen je graag verder.

Verwerking abonnementen via bestelformulier

Probeer steeds eerst online in te schrijven. Lukt dit niet, dan kun je een formulier invullen en afgeven aan dienst toerisme of in de brievenbus steken van CC De Benne. Betalen kan online (via betalingslink) of aan de balie van dienst Toerisme (contant of bancontact). Betaling via overschrijvingsformulier is niet mogelijk.

Ben je jonger dan 26?

Je hebt geen abonnement nodig om van voordeeltarieven te genieten. Voor elke voorstelling betaal je telkens 1,50 euro minder dan het abonnementstarief.

Losse tickets

Klik hier om  je losse tickets te kopen. Dit is de snelste manier om tickets te kopen. Lukt het niet om online een ticket te kopen, dan kun je ook een tickets kopen aan de balie van dienst Toerisme. Beslis je de avond zelf, dan kan je een ticket kopen aan de ingang. De prijs van losse tickets varieert van 12,50 tot 18 euro. Er is 1,50 euro korting voor senioren (+55).

Webshop van de stad Blankenberge

Neem al eens een kijkje op onze vernieuwde webshop en maak je profiel al aan. Hou je identiteitskaart klaar.

Je vindt de webshop via deze link: https://webshopblankenberge.recreatex.be.
Wist je trouwens al dat je met deze login ook tickets kan kopen voor heel wat andere vrije tijdsactiviteiten van de stad Blankenberge?

Info voor kansengroepen

Voor mensen in (kans)armoede zijn er verschillende mogelijkheden om van cultuur te genieten. Personen met een verhoogde tegemoetkoming kunnen gratis genieten van cultuur. Neem een kijkje in het Sociaal Infopunt in het Sociaal Huis (Kerkstraat 155, 8370 Blankenberge).
    
    Openingsuren
    elke werkdag in de voormiddag van 8.00 > 12.00 u.
    op donderdagmiddag ook van 13.30 tot 16u
    T 050 43 12 43

info@sociaalhuisblankenberge.be
www.sociaalhuisblankenberge.be