Praktische info | vorming

Naast het organiseren van podiumvoorstellingen, staat het cultuurcentrum ook in voor een uitgebreid cursusaanbod. Inschrijven voor de cursussen kan vanaf dinsdag 12 juli.

Hoe inschrijven?
Om lange wachtrijen te vermijden, hanteren we volgende inschrijvingsprocedure. Op 12 juli behandelen we van 8 tot 10 uur enkel telefonische inschrijvingen. Er kan in een telefonische oproep voor maximaal twee personen ingeschreven worden. Hou naam- en adresgegevens en de titel van de te volgen cursus bij de hand als je telefonisch inschrijft. De factuur wordt per mail via Antigone Tickets of per post (op aanvraag) verstuurd.

Vanaf 10 uur behandelen we post en e-mails. Post en e-mails die ons bereiken vóór dinsdag 12 juli om 10 uur ’s morgens, worden pas vanaf 10 uur behandeld. Vanaf 10 uur kan je het bestelformulier (achteraan de brochure) ook aan de balie van dienst toerisme afgeven of in de brievenbus van het cultuurcentrum deponeren. Aan de balie van dienst toerisme kan je contant of via bancontact betalen. Vanaf 10 uur kan er ook online gereserveerd worden via de website cultuur.blankenberge.be.

We vragen je vriendelijk om het cursusgeld zo vlug mogelijk te betalen, namelijk binnen de tien dagen na ontvangst van de factuur. Indien het inschrijvingsgeld niet betaald is, vervalt je inschrijving. Wanneer het cursusgeld betaald is, ben je ingeschreven en kan je de inschrijving niet meer wijzigen. Wij kunnen het cursusgeld niet terugbetalen. Wij zijn genoodzaakt het maximum aantal cursisten per reeks te respecteren en vragen daarom om je begrip wanneer een cursus volzet is. Als wij ons bij onvoldoende inschrijvingen of onvoorziene omstandigheden genoodzaakt zien een activiteit te annuleren, wordt je inschrijvingsgeld teruggestort.